Mijn naam is Taco Hogewerf en ben werkzaam als docent bij  de afdeling motorvoertuigentechniek van het Noorderpoort te Groningen. In april 2007 heb ik  mijn studie voor docent motorvoertuigentechniek bij  Fontys / Windesheim in Groningen afgerond.

Sinds 1977 ben ik werkzaam in de autotechniek waar ik sindsdien verschillende functies heb bekleed zoals: monteur, chefwerkplaats, wagenparkbeheerder, leermeester, APK keurmeester en diverse keren als verkoper.
Mijn liefde voor het autovak wil ik graag met anderen delen vandaar mijn keuze voor het onderwijs. Mijn eerste ervaring met het maken van een website heb ik opgedaan met www.autotechniek.tk. Ik hoop dat door een bezoek aan deze website jongens en meisjes die leren voor het vak autotechniek sneller antwoorden kunnen vinden op hun technische vragen. En dat ze daardoor het leren en werken in de autotechniek interessant en leuk blijven vinden.

Kennis wordt pas echt als je zelf instaat bent die aan iemand anders over te dragen.

Tekst: De Kabbalist van Geert Kimpen.

© 2003 hogewerf.com
Hogewerf.com

Lewis stelde, een leraar moet iets overdragen. Als je dat niet doet ben je geen leraar, maar een verzamelaar van leerlingen.

Tekst: Samuel L. Lewis (1896 - 1971)